Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Steven Yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13424312532

WhatsApp : +8613424312532

Free call

PA-dss πιστοποίηση που απελευθερώνεται για το σύστημα διαχείρισης καρτών Wisecard Surnia

July 14, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για PA-dss πιστοποίηση που απελευθερώνεται για το σύστημα διαχείρισης καρτών Wisecard Surnia

 

Είμαστε ευτυχείς να αναγγείλουμε ότι η πιστοποίηση του Συμβουλίου PA-dss προτύπων ασφάλειας PCI μας έχει απελευθερωθεί για το σύστημα διαχείρισης καρτών Surnia μας SmartPayment (Surnia CMS), το οποίο ακολουθεί τις πιό πρόσφατες οδηγίες έκδοσης 3.2. Αυτό το κύριο σημείο επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για στην παροχή των πελατών μας τις ασφαλείς και εμπιστευμένες λύσεις πληρωμής ότι μπορούν να στηριχθούν.

 

Το Wisecard Surnia CMS παρέχει μια πλήρη λύση για τον κύκλο της ζωής των ψηφιακών πληρωμών, από τη διανομή των οργάνων καθυστέρησης πληρωμής, στην απόκτηση και την επεξεργασία κατά δοσοληψία, συμπεριλαμβανομένης της σε πραγματικό χρόνο διαχείρισης απάτης και του χειρισμού διαφωνίας.

 

Το PA-dss καθιερώνει και τις απαιτήσεις ασφάλειας και τους προμηθευτές εφαρμογής διαδικασιών αξιολόγησης για την πληρωμή και είναι μια προϋπόθεση για την επίτευξη του PCI DSS, τα πρότυπα που καθορίζονται κάρτες το Συμβούλιο προτύπων ασφάλειας PCI που στοχεύει από στις οργανώσεις που διαχειρίζονται τη χρέωση, την πίστωση και τις προπληρωμένες.

 

Και τα δύο πρότυπα απαιτούν όλους τους δράστες σχετικούς για να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να καταδείξουν την επαρκή συνειδητοποίηση κινδύνου, καθώς επίσης και παρέχοντας τα στοιχεία για να αποδειχθεί σε τακτική βάση ότι συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις.

 

Όλα τα συστατικά της ακολουθίας Surnia συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις PA-dss.

 

Ελέγξτε το πιστοποιητικό μας από κάτω από τη σύνδεση:

το https://www.pcisecuritystandards.org/assessors_and_solutions/payment_applications

τα τελευταία νέα της εταιρείας για PA-dss πιστοποίηση που απελευθερώνεται για το σύστημα διαχείρισης καρτών Wisecard Surnia  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Info@wisecardtech.com
+8613424312532
1211364263
steven.yaoquan
+86 13424312532
+86-13424312532