Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Steven Yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13424312532

WhatsApp : +8613424312532

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Εισαγωγή επιχείρησης:

Το Wisecard είναι δίπλα δίπλα προμηθευτής λύσης πληρωμής με περισσότερο από την εμπειρία 15 ετών στη έξυπνη κάρτα, το έξυπνες POS τερματικό και την πλατφόρμα πληρωμής. Με μια ομάδα των πεπειραμένων εμπειρογνωμόνων, έχουμε παράσχει ενεργά την κεντρική έκδοση καρτών EMV και τη στιγμιαία πλατφόρμα έκδοσης για τις τράπεζες, οικονομικά όργανα από τη Visa, MasterCard σε UnionPay, JCB, AmEx και περισσότερα τοπικά σχέδια καρτών.

 

Με στην εκτενή γνώση μας σχετικά με την πλατφόρμα πληρωμής, τις έξυπνες POS τελικές και έξυπνες τεχνολογίες περίπτερων, παρέχουμε τις με το κλειδί στο χέρι λύσεις πληρωμής για τους συνεργάτες παγκοσμίως. Οι λύσεις μας έχουν εφαρμοστεί σε περισσότερες από 30 χώρες, και ο στόχος μας είναι να επεκταθεί περαιτέρω στην επιχείρηση τραπεζικών εργασιών και πληρωμής με τη συνεργασία με τους εμπειρογνώμονες στις διαφορετικές χώρες/τις περιοχές. Είμαστε ανοικτοί στους συνεργάτες και τις εμπορικές ευκαιρίες σε όλες τις περιοχές.

 

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Το Wisecard είναι κύριος προμηθευτής τραπεζικής λύσης του έξυπνου αρρενωπού POS τερματικού, του τελικού εκτυπωτή Bluetooth, του περίπτερου αυτοεξυπηρετήσεων, της έξυπνης μηχανής αφηγητών, της ταμπλέτας καταλόγων μετρητών, της πλατφόρμας πληρωμής και της ολοκλήρωσης.

 

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Το Wisecard εξυπηρετεί περισσότερους από 60 πελάτες νομών συνολικά με το εργοστάσιο που βρίσκεται σε μια κατάλληλη πλήμνη μεταφορών, η οποία μειώνει πολύ το κόστος της μεταφοράς και μειώνει αποτελεσματικά το χρόνο μεταφορών. Το εργοστάσιο έχει τα πιό πρόσφατα όργανα εξοπλισμού παραγωγής και δοκιμής, για να εξασφαλίσει την αποδοτικότητα και υψηλός - ποιότητα της παραγωγής. Ένα πλήρες ISO9000 πιστοποίησε τη γραμμή παραγωγής με τους εξειδικευμένους εργάτες για να καταβάλει κάθε προσπάθεια να εξασφαλιστεί η ποιότητα, η συνέλευση και η παράδοση.

 

 

 

 

OEM / ODM

Ώριμες λύσεις OEM/ODM

Τεχνολογία εξεχουσών θέσεων, γρήγορη υπηρεσία, άμεση επικοινωνία. Εύκαμπτο και αποδοτικό πρότυπο συνεργασίας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών. Το Wisecard μπορεί να παρέχει τη «νέα προσαρμογή προγράμματος» και τη «υπάρχουσα προσαρμογή προγράμματος» σύμφωνα με τον προσδιορισμό θέσης και τις απαιτήσεις του πελάτη. Σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά σας, μπορούμε να παραγάγουμε τα ποιοτικά προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

 

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Υπάρχουσα προσαρμογή προγράμματος

Το Wisecard μπορεί να τροποποιήσει τα υπάρχοντα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών και να παρέχει τις υπηρεσίες ολόκληρος-διαδικασίας. Αυτός ο τύπος προσαρμογής υπόκειται στη χρέωση του NRE του αντίστοιχου τροποποιημένου μέρους σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση του προγράμματος.

 

 

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Νέα προσαρμογή προγράμματος

Το Wisecard μπορεί να παρέχει το κύριο σώμα και άλλες δομές σύμφωνα με τις απαιτήσεις προϊόντων που παρέχονται από τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού και του υλικού από το σχέδιο, την παραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη στην τελική παράδοση, μια συνολική λύση μπορούν να προσφερθούν.

 

 

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ε & Α

Ποιοτική πιστοποίηση

Το Wisecard έχει περάσει διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και 14001 διεθνείς περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις ποιοτικών συστημάτων. Τον Αύγουστο του 2012, wisecard είχε εισαγάγει τη διαδικασία παραγωγής της προστασίας του περιβάλλοντος για να εξασφαλίσει την ποιότητα και η υπηρεσία μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών και της αγοράς. Μερικά από τα εξαρτήματα, υλικό, συστατικά και μέρη, έχουν λάβει διάφορα πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

 

 

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Δύναμη ανεφοδιασμού

Το Wisecard εμμένει στην παραγωγή όπως απαιτείται, που εξασφαλίζει την ποιότητα και την έγκαιρη παράδοση. Το ετήσιο όφελος παραγωγής και παραγωγής αυξάνεται σταθερά κάθε χρόνο.

Μπορούμε να αγοράσουμε τα υλικά μέρη και να συγκεντρώσουμε και να ενσωματώσουμε τις λύσεις λογισμικού τρίτων εξ ονόματος των πελατών μας. Η πλούσια δύναμη ενσωματώνει τέλεια τους πόρους προμηθευτών και χτίζει τις συμμαχίες επίσης.

 

 

 

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Co. τεχνολογίας Wisecard, ΕΠΕ.

Οι λύσεις μας έχουν εφαρμοστεί σε περισσότερες από 30 χώρες, και ο στόχος μας είναι να επεκταθεί περαιτέρω στην επιχείρηση τραπεζικών εργασιών και πληρωμής με τη συνεργασία με τους εμπειρογνώμονες στις διαφορετικές χώρες/τις περιοχές. Είμαστε ανοικτοί στους συνεργάτες και τις εμπορικές ευκαιρίες σε όλες τις περιοχές. Το Wisecard ανυπομονεί να χτίσει τη μακροπρόθεσμη και συνεταιριστική σχέση με τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Wisecard Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Info@wisecardtech.com
+8613424312532
1211364263
steven.yaoquan
+86 13424312532
+86-13424312532