Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Steven Yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13424312532

WhatsApp : +8613424312532

Free call

Εργασίες Wisecard καλά με το συνεργάτη στο UK

March 9, 2021

τελευταία εταιρεία περί Εργασίες Wisecard καλά με το συνεργάτη στο UK

Ο συνεργάτης είναι ειδικευμένο γραφείο κατασκευαστών και Perso βρετανικών καρτών για αιτήσεις ειδικών τις μικρές και μέσες καρτών.

 

Ο βρετανικός πελάτης είναι ένα από μόνο μερικά γραφεία εξατομίκευσης ειδικευμένα στη βιομηχανική εξατομίκευση των καρτών εισιτηρίων δημόσιων συγκοινωνιών σύμφωνα με τα βρετανικά ITSO πρότυπα.

 

Ο βρετανικός πελάτης αντιμετώπισε το σύνθετο στόχο μια διαχείριση εξατομίκευσης και ένα κωδικοποιώντας σύστημα τσιπ με το βιομηχανικό εξοπλισμό εξατομίκευσης. Ένα σύστημα που θα ήταν σε θέση τα εισιτήρια έξυπνων καρτών με τους σύνθετους κανόνες που εφαρμόζονται στους διάφορους τύπους τσιπ και μια μεγάλη ποικιλία των διαφορετικών τύπων εισιτηρίων. Έπρεπε να χρησιμοποιήσει τις κρυπτογραφικές συσκευές συνήθειας ITSO των πολυάριθμων χειριστών υπηρεσιών μεταφορών κατά τη διάρκεια της εξατομίκευσης. Βρετανικός πελάτης χρησιμοποιεί TPS Wisecard για να ενεργοποιήσει διάφορες μηχανές υψηλής εξατομίκευσης προσωποποιώντας τις υποχωρητικές κάρτες εισιτηρίων ITSO.

 

Παρουσιασμένη η Wisecard ουσιαστική εμπειρία μεταφέρει δημόσια την επικόλληση ετικέτας και τις κρυπτογραφικές εφαρμογές καρτών στο πρόγραμμα και εφάρμοσε μια ιδιαίτερα σύνθετη λύση σε έναν πολύ λίγος χρόνο.

 

Οι ιδιαίτερες προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εφαρμογής ήταν οι περιορισμοί ταξιδιού λόγω της πανδημίας κορώνας και της ανάγκης να επικοινωνήσουν εντελώς μακρινά. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η δέσμευση Wisecard για την παράδοση του προγράμματος. Πήραν την ευθύνη για το πρόγραμμα και ώθησαν μπροστά, παρά τα πολυάριθμα ζητήματα ολοκλήρωσης που επιδεινώθηκαν από την πανδημία.

 

Ο βρετανικός πελάτης επαινεί Wisecard ως προμηθευτή λύσης που παρέδωσε μια περιθωριακή λύση κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου και κοιτάζει προς τα εμπρός για να συνεχίσει αυτήν την καρποφόρο σχέση με τις περαιτέρω επεκτάσεις στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών orz.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Info@wisecardtech.com
+8613424312532
1211364263
steven.yaoquan
+86 13424312532
+86-13424312532