Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Steven Yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13424312532

WhatsApp : +8613424312532

Free call

Το Wisecard καθιερώνει μια σωματειακή σχέση με τον πελάτη της Κολούμπια

March 9, 2021

τελευταία εταιρεία περί Το Wisecard καθιερώνει μια σωματειακή σχέση με τον πελάτη της Κολούμπια

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο πελάτης της Κολούμπια έλαβε τις πιστοποιήσεις για την παραγωγή και την εξατομίκευση της πίστωσης και τις χρεωστικές κάρτες για Mastercard και τη VISA διεθνή. Η δέσμευσή τους για την ποιότητα και τη τεχνολογική καινοτομία τους είχε να επενδύσουν στον εξοπλισμό καλύτερος--φυλής και νόθεψε ιδιαίτερα τις διαδικασίες ασφαλείας. Αυτό αυξήθηκε την επιχείρηση σταθερά και τους καθιέρωσε ως αρχαιότεροι προμηθευτές των τραπεζικών καρτών στην περιοχή με το HQ στην Κολομβία και τις διαδικασίες στη Κόστα Ρίκα, τη Βενεζουέλα, το Περού, τον Παναμά, τη Βενεζουέλα, τον Ισημερινό και τις ΗΠΑ.

 

Ο πελάτης της Κολούμπια αντιμετώπισε όλο και περισσότερο τους τεχνητούς περιορισμούς διαλειτουργικότητας μερικοί από τους προμηθευτές τους. Αυτό δημιουργούσε τα λειτουργικά προβλήματα και τις περιττές δαπάνες και έπρεπε να μετριαστεί.

 

Το Wisecard παρείχε το SmartOne είναι ένα σύστημα διαχείρισης εξατομίκευσης προμηθευτής-ανεξάρτητων EMV, που προσφέρει τη λύση σε αυτό το ζήτημα.

 

Το SmartOne υποστηρίζει τον εξοπλισμό όλων των σημαντικών προμηθευτών μηχανών εξατομίκευσης και παρέχει μια ενιαία εργαλείο-αλυσίδα πέρα από την ολόκληρη λειτουργία εξατομίκευσης πέρα από όλο τον προϋπάρχοντα εξοπλισμό εξατομίκευσης.

Ο διαλογικός συντάκτης και το SmartOne SDK σχεδιαγράμματος EMV παρέχουν τη στο εσωτερικό ικανότητα να εφαρμόσουν γρήγορα τα νέα προϊόντα καρτών EMV. Αφαίρεση της εμπιστοσύνης στους φορείς παροχής υπηρεσιών τρίτων κατά τη διάρκεια της δημιουργίας νέων προϊόντων. Αυτό βελτιώνει εμφανώς τις υπηρεσίες που ο πελάτης της Κολούμπια μπορεί να προσφέρει τις τράπεζες στην περιοχή.

 

Η κύρια πρόκληση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής SmartOne ήταν σχετικοί με την κορώνα περιορισμοί ταξιδιού. Το Wisecard κατόρθωσε να επεκτείνει το σύστημα μακρινά και εκτέλεσε την κατάρτιση χρηστών και υπεύθυνων για την ανάπτυξη μέσω της τηλεοπτικής σύσκεψης. Για να εξασφαλίσει και προσφερθείσα πολύ σφιχτή υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ολόκληρης περιόδου εφαρμογής.

 

Ο πελάτης της Κολούμπια εκτιμά τις προσφορές SmartOne ευελιξίας για τον εξοπλισμό Perso και τον ανεφοδιασμό τσιπ, που επιτρέπουν τη σφιχτότερη χρησιμοποίηση του υπάρχοντος εξοπλισμού. Επιπλέον, η ευελιξία να δημιουργηθούν τα νέα προϊόντα είναι γρήγορα ένα άμεσο όφελος στους τραπεζικούς πελάτες τους.

 

Ο πελάτης της Κολούμπια ανυπομονεί να επεκτείνει τα περαιτέρω χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ακολουθίας SmartOne που προσφέρει περαιτέρω, αμεσότερες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Info@wisecardtech.com
+8613424312532
1211364263
steven.yaoquan
+86 13424312532
+86-13424312532