Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Steven Yao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13424312532

WhatsApp : +8613424312532

Free call

S8 για την αστυνόμευση κυκλοφορίας στο Καράτσι, Πακιστάν

March 15, 2021

τελευταία εταιρεία περί S8 για την αστυνόμευση κυκλοφορίας στο Καράτσι, Πακιστάν

Ο εργαζόμενος συνεργάτης που βρίσκεται στο Καράτσι, Πακιστάν, αυτό είναι ένα σπίτι λογισμικού για τα συγκεκριμένα προγράμματα εφαρμογών βιομηχανίας με τις λύσεις λογισμικού cErp τους 2, τα οποία έχουν εξυπηρετήσει τους βιομηχανικούς και δημόσιους πελάτες για κάποιο διάστημα.

 

Οι αστυνομικές δυνάμεις στο Πακιστάν έπασχαν από την αυστηρή διάβρωση της δημόσια εμπιστοσύνης. Έγινε αντιληπτό από το κοινό ως ακανόνιστο και υπεύθυνο, οδηγώντας σε ένα υψηλό επίπεδο του σπασίματος κανόνα στους νόμους κυκλοφορίας.

 

Το 2017, συμβλήθηκε να παρασχεθεί μια άδεια οδήγησης και μια λεπτή λύση καταδίωξης για τις αστυνομικές δυνάμεις στο Πακιστάν. Εφάρμοσε τη λύση που είναι φρουρά κυκλοφορίας βασισμένη στην υπάρχουσα λύση ERP2 τους και εφάρμοσε τις μεθόδους και τα εργαλεία του στην αστυνόμευση.

 

Ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προκύπτουσας λύσης φρουράς κυκλοφορίας είναι η ένταξη του πάντα-σε απευθείας σύνδεση αρρενωπού smartphone Apps στη λύση. Εκτός από έναν τυποποιημένο Ιστό GUI, η φρουρά κυκλοφορίας προσφέρει επίσης αρρενωπό Apps για τον κάτοχο αδειών οδήγησης, το admin αστυνομίας, την εντολή αστυνομίας και τους μεμονωμένους αστυνομικούς. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του Apps είναι χρήσιμο ως τυποποιημένο Smartphone Apps, αλλά ο ανώτερος υπάλληλος app τομέων χρειάστηκε τις ενσωματωμένες περιφερειακές μονάδες για την ανάγνωση των καρτών αδειών ταυτότητας και οδήγησης, δακτυλικά αποτυπώματα, για να δεχτεί τις πληρωμές και τις παραλαβές πληρωμής τυπωμένων υλών.

 

Το φορητό POS του Wisecard τερματικό S8 προσφέρει τις πάντα-επάνω, καθώς επίσης και απαραίτητες περιφερειακές μονάδες αισθητήρων εκτυπωτών και δακτυλικών αποτυπωμάτων για τα δακτυλικά αποτυπώματα ανίχνευσης και τα στοιχεία καρτών, την εκτύπωση των λεπτών εισιτηρίων κυκλοφορίας και την εκτύπωση παραλαβών πληρωμής.

Ενσωμάτωσε τον ανώτερο υπάλληλο app τομέων τους με το Wisecard POS SDK και το S8 επιτυχώς το 2018 σε μια πειραματική δοκιμή σε Quetta, το οποίο έχει ξεδιπλώσει τη λύση τη σε ολόκληρη δύναμη το 2020.

τελευταία εταιρεία περί S8 για την αστυνόμευση κυκλοφορίας στο Καράτσι, Πακιστάν  0

 

Η πρόκληση αυτού του προγράμματος ήταν η εφαρμογή κατά τη διάρκεια της πανδημίας και η σύνθετη απαίτηση προσαρμογής για το Πακιστάν. Αυτό και Wisecard ελειτούργησαν επιμελώς μέσω εκείνων των ζητημάτων και εφάρμοσαν επιτυχώς τη λύση.

Η αστυνομική δύναμη σε Baluchistan κέρδισε ένα άριστο εργαλείο στα πρόστιμα κυκλοφορίας διαδρομής και την πληρωμή τους. Η επαρχιακή κυβέρνηση βελτίωσε τη ταμειακή ροή τους από τα πρόστιμα κυκλοφορίας με πραγματικό - χρονικές συμφιλιώσεις και εργαλεία υπευθυνότητας διαθέσιμες για τους στο άκρο δακτύλου τους μέσω των τερματικών Wisecard POS.

 

Οι ανώτεροι υπάλληλοι τομέων έχουν ένα ενιαίο εργαλείο για να τεκμηριώσουν τα γεγονότα κυκλοφορίας, ελέγχουν τα ηλεκτρονικά έγγραφα ταυτότητας και παίρνουν τις τεκμηριωμένες λεπτές πληρωμές επίτόπου με οποιοδήποτε κοινό τρόπο πληρωμής ή σε απευθείας σύνδεση πληρωμών.

 

Η εντολή αστυνομίας κέρδισε ένα άριστο εργαλείο για να ακολουθήσει τα προτερήματά τους στον τομέα, τους βασικούς δείκτες απόδοσης, καθώς επίσης και τη δυνατότητα γρήγορα

αναγνωρίστε τις κρίσεις και στείλετε τα πρόσθετα προτερήματα στη θέση όταν απαιτείται. Το οδηγώντας κοινό πήρε ένα εργαλείο για να ακολουθήσει τη θέση της άδειας οδήγησής τους, σύνδεσε τα πρόστιμα και επίσημα τις καταγγελίες έναρξης για τις άδικες συναλλαγές με την αστυνομία, οι οποίες εξετάζονται σε μια αυστηρά καθορισμένη ροή της δουλειάς.

 

Η εισαγωγή της φρουράς κυκλοφορίας και το ορατό εργαλείο του τερματικού S8 POS με τους ανώτερους υπαλλήλους τομέων έχουν βελτιώσει εντυπωσιακά την αντίληψη για το χάσμα αστυνομίας και γεφυρών μεταξύ της αστυνομίας και των κοινών πολιτών, με έμφαση στην υπευθυνότητα στον πληθυσμό.

Μια Win-Win λύση για όλους τους συμμετόχους.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Info@wisecardtech.com
+8613424312532
1211364263
steven.yaoquan
+86 13424312532
+86-13424312532